Més de 100 inscrits per fer de models a la Shopping Night

casting shopping night 002Aquest dissabte al matí, ha tingut lloc el càsting per triar els models de la segona edició de la Shopping Night de Malgrat de Mar. S’han fet un total de 107 inscripcions. La majoria, al voltant del 70%, eren veïns de Malgrat de Mar. També n’hi ha hagut de municipis com Palafolls, Calella, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar, Riells i Viabrea, Santa Susanna, Santa Perpètua de la Mogoda i Barcelona.

Bona part de les persones que s’han presentat al càsting eren noies, un 90%. La franja d’edat més present ha estat la dels 8 als 15 anys. S’han cobert els perfils necessaris. Des de Malgrat Turisme s’ha assenyalat, però, que hi ha hagut una lleugera mancança de nois a partir dels 18 anys.

A partir d’aquí es farà la selecció definitiva dels 70 models que fan falta tant per a la passarel·la com per als flaixos. D’aquest procés se n’encarregarà Raquel Buenaventura, directora de moda de l’empresa que coorganitza l’esdeveniment.
Dies abans de la Shopping Night, els models faran proves de vestuari i els assajos previs a la desfilada.

La regidora de Turisme ha fet una valoració positiva de la jornada. Carme Ponsa (JxM) ha manifestat sentir-se molt contenta per com han anat les proves de selecció. La regidora ha subratllat que el nombre de persones que s’han presentat al càsting ja demostra la bona promoció s’està fent de Malgrat de Mar.

La segona Shopping Night a Malgrat de Mar s’ha previst per al dia 7 de maig. Els flaixos de moda es faran a la plaça de l’església i les desfilades, al parc de Can Campassol.