Malgrat de Mar tindrà ROM

ple municipal (arxiu)

ple municipal (arxiu)

Aquest dijous, està previst que l’equip de govern de Malgrat de Mar -PSC i JxM- aprovi de manera definitiva el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Finalment, no s’han acceptat les al·legacions presentades pels grups a l’oposició. El govern local ho ha fet insistint que, segons el secretari de l’ajuntament, el procediment i els temps han estat correctes.

La proposta de tirar endavant aquest reglament, presentada durant el ple de febrer, ha estat criticada pels partits a l’oposició. ERC, CiU i CUP van demanar elaborar el ROM conjuntament. Després de topar-se amb el rebuig del govern local, els tres grups van decidir impugnar-lo. Consideraven que les formes i el temps amb què s’havia presentat no s’ajustaven al procediment. És per això, que el passat mes de març van presentar diverses al·legacions a la proposta, que no han prosperat.

Anuncis