Malgrat de Mar comptarà amb càmeres de vigilància

càmeres vigilànciaEls dispositius de televigilància estaran connectats amb la Policia Local. Han de permetre fer un seguiment de la circulació, però sobretot identificar vehicles o persones sospitoses en cas que s’hagi donat una alerta, una ordre de recerca o s’hagi produït recentment un delicte al municipi.

La intenció és col·locar les càmeres a les entrades i sortides de Malgrat de Mar. També es preveu posar-ne alguna a la zona d’oci i al centre.

L’adquisició i instal·lació dels dispositius més les hores de formació als agents de la policia tindrien un cost aproximat de 200.000 euros, que es traurien del superàvit que té actualment l’ajuntament. A aquests diners caldria sumar-hi uns 10.000 euros anuals per al manteniment de les càmeres.

Anuncis