El Petit Príncep a Malgrat de Mar

imatge: Teatre Les Peres

imatge: Teatre Les Peres

Aquest cap de setmana es representa al Centre Cultural del municipi una adaptació teatral del llibre “El petit príncep”. L’obra està interpretada per dos joves malgratencs, Pere Vendrell i Marc Hernández, integrants del nou grup de teatre amateur juvenil Teatre Les Peres. El responsable de l’adaptació, Pere Vendrell, explica que “es tracta d’una versió minimalista, força fidel al mític llibre, tot i que amb un final més obert que l’original”.
La idea de crear-la i representar-la a Malgrat de Mar neix de la voluntat de donar a conèixer aquest llibre entre grans i petits; una tasca que realitzen com a integrants de l’Associació El Petit Príncep de Catalunya.

L’obra es representa al Centre Cultural aquest dissabte 16 d’abril a les 12 h i l’endemà, diumenge, a les 18.30 h. L’entrada és gratuïta.

Anuncis