El Cubí recuperarà la segona línia

escola CubíEl Departament d’Ensenyament ha anunciat que l’escola Marià Cubí de Malgrat de Mar recuperarà la segona línia de P3 aquest proper curs 2016/2017. La decisió s’ha pres per atendre la demanda d’escola pública que hi ha al municipi, que ha augmentat segons mostren les preinscripcions, tancades el passat 7 d’abril.

26 famílies han triat en primera opció l’escola Marià Cubí, superant així les 25 places de P3 que s’oferien fins ara. Amés, hi ha entre 10 i 15 famílies que haurien demanat exclusivament escola pública en les preinscripcions, tot i que en aquest cas posant com a primera opció l’altre centre públic del municipi, l’escola Montserrat.

Des del Marià Cubí es valora molt positivament la notícia. Assenyalen que l’escola es va recuperant i que reobrir la segona línia portarà nombrosos avantatges com ara reduir el nombre d’alumnes per aula, que havia augmentat darrerament. També evitarà que es facin fora els tres mestres que preveien que se n’haurien d’anar com a conseqüència de l’eliminació de la segona línia ara fa dos anys. Asseguren que a nivell d’organització ja ho tenen tot previst per treballar amb dues línies d’infantil.

La decisió de la Generalitat farà pujar l’oferta de places públiques al municipi. No obstant, Malgrat de Mar continuarà essent l’únic municipi de la comarca amb més places concertades que no pas públiques.

Anuncis