Èxit del Música i Tapes a Malgrat de Mar

musica i tapesCentenars de persones de totes les edats s’han acostat, aquest dissabte dia 16 d’abril, a la primera nit de Música i Tapes. Un esdeveniment dedicat a la gastronomia local que s’ha celebrat al mercat municipal amb l’objectiu de potenciar-lo. Ha comptat amb la participació de tres parades del mateix mercat i de quatre establiments del municipi.

Al llarg de les gairebé quatre hores que ha durat l’esdeveniment, els assistents han pogut degustar un assortit de les més variades tapes a uns preus que oscil·laven entre l’euro i els tres euros. De manera paral·lela, a l’espai de les Peixateries Velles, la mostra gastronòmica s’ha fet acompanyar amb l’actuació d’un grup de música.

Des de l’àrea de Turisme s’ha parlat de satisfacció generalitzada, assenyalant que amb aquest tipus d’actes no només s’està promocionant el comerç local sinó que, en certa manera, Malgrat de Mar està “recuperant la seva vida social”.

En breu, s’han de trobar les parts encarregades de la iniciativa -Malgrat Turisme, la regidoria de Mercats i els paradistes- per fer-ne una avaluació. Ja s’ha avançat, però, que degut a la demanda s’està estudiant projectar una nova nit del Mercat, Música i Tapes. Serà de cara a l’estiu, abans de la festa major.

Anuncis