Els nens enjardinaran Can Campassol

jardineres campassolAquest dilluns al matí, operaris de les brigades municipals han estat treballant per retirar les plantes i renovar la terra d’algunes de les jardineres del parc de Can Campassol. Més endavant, els encarregats de replantar-les seran els nens i nenes de primària de les escoles del municipi. Ho faran a través del joc. S’organitzarà un taller i una gimcana on també hi podran participar les famílies dels infants.

La finalitat d’aquesta iniciativa és la de promoure la recollida orgànica entre els més petits. En el marc d’una campanya promoguda per l’àrea de Medi Ambient, se’ls mostrarà quin és el procés que se segueix per aconseguir transformar la matèria orgànica en compost, que finalment serveix d’adob per a les plantes. Amb accions com aquesta també es busca posar en valor els espais verds del municipi i fomentar que es respectin.

El passat mes de novembre ja es va realitzar una activitat similar, que va consistir en enjardinar les Peixateries Velles. També s’ha fet al carrer de Mar.

Anuncis