Sorpreses literàries

biblioteca Sant JordiLa biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar de suma a la celebració de la Diada de Sant Jordi. Ho fa al llarg de tota aquesta setmana amb un sorteig diari adreçat als usuaris adults del servei de préstec. Entre els qui s’acosten al taulell de recepció de la biblioteca se’ls convida a extreure d’una cistella un embolcall en forma de caramel. La majoria contenen retalls de paper amb cites literàries impreses. D’altres, però, tenen premi.

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu seguir fomentant l’interès pels llibres, “aprofitant la setmana de Sant Jordi que és quan la gent està més receptiva a la lectura”, tal i com han explicat les encarregades de la biblioteca.

De cara a divendres, la biblioteca La Cooperativa tindrà parada de Sant Jordi, a l’interior de l’edifici. Serà per donar a conèixer les darreres novetats literàries que s’han adquirit.

Anuncis