Urbanitzant espais en desús

plaça bombersAl llarg d’aquest any, el consistori preveu continuar la plaça que hi ha entre els carrers Tramuntana i Cadí, a tocar del parc de bombers voluntaris de Malgrat de Mar. Es vol urbanitzar la part de dalt, és a dir, la illeta i el petit solar que hi ha a la confluència dels carrers Tramuntana i Florència.

Els treballs tindrien un cost aproximat de 80.000 euros i consistirien en asfaltar, enjardinar, posar el sistema de reg automàtic i, en el cas de l’actual solar, també il·luminació i mobiliari urbà, com ara bancs i papereres.

L’adequació d’aquests espais es vol fer donant continuïtat a l’estètica de la part de baix d’aquests carrers, que ja està urbanitzada. Els diners per a fer aquestes obres es trauran del superàvit que té actualment l’ajuntament.

Anuncis