Tres malgratencs, a la Titan Desert

Titan DesertEn Robert Hugas, l’Ivan Martori i en Jordi Pajuelo fa sis mesos que es preparen per a competir a la Titan Desert, considerada com una de les proves més dures de BTT que s’organitzen al món.

Aquesta cursa amb bicicleta de muntanya es desenvolupa durant sis dies. Travessa el Sàhara marroquí. És per això, que al llarg de tot aquest temps els tres ciclistes han entrenat simulant el recorregut que s’hi poden trobar, format principalment per sorra i pistes trencades, és a dir, de pedres. Ho han fet en indrets com el Cap de Creus, les Gavarres i el parc del Montnegre-Corredor.

Durant els prop de 700 quilòmetres de la prova, també s’hauran d’enfrontar a condicions climatològiques extremes. El fort vent es convertirà en un company inseparable de viatge, així com el perill constant de deshidratació degut a les elevades temperatures de la zona, de 40 graus o més.

Els malgratencs participen en la categoria Corporate. Compten amb el suport de tres empreses, dues d’elles locals. Aquesta serà la segona vegada que competeixen a la Titan Desert. El 2012 van quedar segons.

Anuncis