100 mil euros per enjardinar la rotonda de la Costa Brava

imatge d'arxiu

imatge d’arxiu

El consistori malgratenc afegirà al voltant de 100.000 més als 250.000 inicials per a les obres d’eixamplament de la rotonda de l’entrada sud del municipi, a la cruïlla entre les avingudes de la Costa Brava i Països Catalans. Aquests diners addicionals estan destinats a les obres d’urbanització de l’interior de la rotonda. En concret, al seu enjardinament i enllumenat.

El passat mes de febrer es va obrir el termini de licitació de les obres per remodelar aquesta rotonda. Els treballs que s’hi han de fer consistiran, bàsicament, en ampliar-la; amb l’objectiu de facilitar la circulació de vehicles de grans dimensions com autocars i camions.

Finalment, doncs, el cost de les obres serà d’aproximadament 350 mil euros. Està previst que s’executin en un termini màxim de sis mesos.