Les obres del pont del carrer Passada, a ple estiu

obres pont junyTal i com ja va avançar elmalgratenc, les obres del pont del carrer Passada de Malgrat de Mar començaran força més tard del què s’havia anunciat inicialment.

El mes de novembre passat es donava a conèixer el resultat de l’estudi tècnic sobre l’estat del pont. El document indicava que calia actuar-hi d’urgència per garantir-ne la seguretat. Al gener, des d’alcaldia, s’explicava que finalment s’havia pres una decisió sobre les tres possibles actuacions i s’afirmava que les obres es licitarien al febrer i començarien el mes de març. Els treballs, però, no van començar en la data anunciada.

Al llarg dels darrers dies, des del consistori s’ha anunciat la que sembla la data definitiva. Tot i que sense concretar el dia, les obres per a substituir aquest pont centenari començarien el mes de juny.

Aquests treballs, consisteixen en substituir el tauler de l’actual pont per un de nou i tenen un cost d’uns 80.000 euros. S’allargaran tres mesos, en plena temporada turística. Degut a les obres, s’haurà de tancar la circulació al trànsit de vehicles en aquest tram de carrer.

Anuncis