Campionat de BCN de patinatge a Malgrat de Mar

imatge: Google

imatge: Google

El pavelló de l’avinguda Tarragona de Malgrat de Mar, acollirà els dies 7 i 8 de maig el Campionat de Barcelona de patinatge artístic de les categories júnior i sènior. L’esdeveniment esportiu comptarà amb la presència d’alguns dels millors patinadors de l’estat.
Malgrat de Mar també hi tindrà representació. Serà amb Ester Solà, Manel Raja, Christian Zarco, Jana i Laia Vallvé, Jonathan Suay i Abril Montal, que competiran en les categories individual i parelles. Tots ells formen part de l’Associació de Patinatge Artístic de Malgrat de Mar -APA.

Des de l’entitat, s’ha valorat molt positivament el fet que Malgrat de Mar aculli aquesta competició, assenyalant que és la primera vegada que es fa al municipi. L’APA ha manifestat que és “una manera de promocionar el patinatge”. També s’ha animat als malgratencs a assistir-hi, subratllant que es tracta d’un esdeveniment obert a tothom.

Al Campionat de Barcelona de patinatge artístic hi participaran un total de 66 patinadors, provinents de 30 clubs. S’ha establert un conveni amb hotels i restaurants de Malgrat de Mar per donar-los servei i allotjament.

baner casual 1

Anuncis