Obres de millora a l’edifici de l’escola d’adults

escola adults 002 Es destinaran uns 370 mil euros, 70 mil dels quals els aporta la Generalitat, per a rehabilitar l’edifici de l’escola d’adults del municipi. Es tracta d’un espai catalogat on hi cal actuar ja que presenta problemes d’humitat i goteres degut al mal estat de la teulada, segons s’ha indicat des del consistori.

Els treballs de millora, inicialment previstos per a l’estiu, també inclouen l’ampliació dels espais interiors per augmentar el nombre d’aules, la instal·lació d’un ascensor i la millora dels lavabos.

L’edifici de l’escola d’adults es troba ubicat al carrer Ramon Turró de Malgrat de Mar. A finals dels anys 90 es va iniciar el seu procés de rehabilitació. Es van restaurar les façanes i es van reformar els espais interiors.

Anuncis