Proposen construir un teatre a la plaça de l’antic Liceu

plaça Catalunya

plaça Catalunya

“Malgrat de Mar no té els equipaments culturals necessaris, tenint en compte la població que té”. En base a aquesta afirmació, que es fa des del grup municipal de Convergència, la portaveu del partit, Neus Serra, assenyala que cal posar damunt la taula el debat polític i social en relació a aquesta temàtica. En aquest sentit, Convergència recupera la seva proposta electoral de crear un espai polivalent que doni solució a aquesta “mancança que hi ha al municipi”.

L’edifici es faria a la plaça Catalunya i inclouria un teatre i zona d’aparcament. També s’habilitarien espais per fer-hi exposicions, cinema, xerrades, presentacions i concerts, entre altres. Segons Neus Serra, “la idea bàsica seria la de recuperar una imatge històrica, un espai en la memòria”, ja que és en aquest punt on s’hi ubicava l’antic Liceu.

Serra ha explicat que des de la Diputació de Barcelona s’han mostrat disposats a fer-se càrrec de l’estudi de viabilitat del projecte, és a dir, a veure si és possible o no fer realitat la proposta. Neus Serra subratlla que, per poder tirar-ho endavant, des de Convergència es buscarà la complicitat de la resta dels grups polítics.