Condemna a l’agressió racista de dissabte

30711818-Stop-racism-Word-cloud-illustration-in-shape-of-hand-print-showing--Stock-PhotoLa CUP de Malgrat de Mar ha estat, fins el moment, l’únic partit polític que ha condemnat públicament la suposada agressió racista d’aquest dissabte al carrer Sant Esteve del municipi. Al mateix temps, la candidatura mostra tot el seu suport cap a la víctima, assenyalant que seguiran “treballant per un Malgrat lliure de feixisme”.

Pel que sembla, segons va avançar diumenge l’emissora de l’ajuntament -citant fonts policials-, un treballador del servei de neteja viària va resultar ferit de consideració després que un home de 33 anys l’apallissés. Els fets van succeir dissabte a primera hora, al voltant de les set. L’agressor, que es troba detingut, va colpejar la víctima degut a la seva nacionalitat, d’origen magribí.

Anuncis