Llum verd per urbanitzar l’avinguda Barcelona

urbanitzacio av bcnTot indica que, en el decurs de la pròxima sessió plenària, que s’ha de celebrar aquest dijous dia 5 de maig, s’aprovi definitivament el projecte d’urbanització de l’avinguda Barcelona de Malgrat de Mar. En concret, el tram comprès entre l’avinguda Colom i el carrer d’Ausiàs March. Els treballs s’iniciarien el mes d’octubre. El cost és de més de 2 milions d’euros, una part dels quals es destinaran a indemnitzar a alguns propietaris de la zona, a qui se’ls expropiarà els terrenys.

El passeig haurà d’esperar

La urbanització de l’avinguda Barcelona és el pas previ a la reforma del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. Aquesta reforma, però, haurà d’esperar. Des del govern local s’afirma que actualment no hi ha diners per fer-ho. S’assenyala, en canvi, que s’està treballant per aconseguir finançament.

Anuncis