Veterans sobre rodes

24h hoqueiAquest passat cap de setmana, s’ha disputat al pavelló de l’avinguda Tarragona el 4t Torneig 24 hores Veterans Vila Malgrat. L’esdeveniment esportiu ha agrupat 8 equips: el FC Barcelona, l’Eines, el Mataró, el Claret, el Llars Mundet, el Lloret i dos pertanyents al CP Malgrat.
Els diferents partits de la lligueta, un total de 22, s’han jugat de manera pràcticament ininterrompuda des de les quatre de la tarda de dissabte fins a les dotze del migdia de l’endemà diumenge. En la final, un dels equips locals del Club Patí Malgrat s’ha imposat per 4 a 3 al FC Barcelona.

La jornada també ha inclòs, fora de la competició, un partidet d’hoquei sala entre l’equip oficial d’Aspronis i un grup d’aficionats.

El president del CP Malgrat, José Manuel Juiz, ha valorat positivament l’organització i el desenvolupament del torneig. Juiz, ha subratllat que “tothom ha complert amb les expectatives”. El president del club ha lamentat, però, la poca presència de públic a les grades durant el torneig.

Després del torneig, el Club Patí Malgrat ja té la mirada posada en el seu pròxim repte esportiu: el Campionat d’Espanya Aleví d’hoquei, que s’ha de celebrar els dies 13, 14 i 15 de maig. Es preveu que l’esdeveniment desplaci entre 300 i 400 persones; moltes de les quals s’allotjarien a Malgrat de Mar.

Anuncis