10 anys del Cor Jove Contrapunt

imatge: Cor Jove Contrapunt

imatge: Cor Jove Contrapunt

El Cor Jove Contrapunt està de celebració. El grup ha complert deu anys dedicats a la música. Per festejar aquest aniversari, ha organitzat un concert a l’església parroquial de Sant Nicolau de Malgrat de Mar. Serà aquest dissabte dia 7 de maig a dos quarts de deu de la nit.
L’acte comptarà amb la presència de l’orquestra The Ripieno Consort, el Baríton Xavier Aguilar i el Tenor Carles Prat. Estaran dirigits per Xavier Garriga.

Per assistir al concert aniversari cal adquirir prèviament les entrades una hora abans del concert. També es pot fer a l’Aula de Música Contrapunt.

El Cor Jove Contrapunt és una escissió de la coral infantil de l’Aula de Música Contrapunt de Malgrat de Mar. Els seus inicis daten de l’any 2005 i es va crear per treballar a quatre veus mixtes. Està format per una vintena de cantats, amb edats compreses a partir dels 16 anys.

Anuncis