Els marxants del mercat, molestos per les obres

mercat setmanal dijousAquest pròxim dilluns dia 9 de maig, està previst que comencin els treballs per arranjar els terrenys de l’aparcament de l’avinguda Montserrat de Malgrat de Mar. Mentre durin les obres, uns dos mesos, algunes de les parades del mercat setmanal del dijous hauran de canviar d’ubicació.

Aquest fet ha aixecat les queixes d’alguns marxants. Els responsables de les parades temen que les molèsties que causaran els treballs i el canvi d’ubicació provoquin un descens en les seves vendes. “És durant aquests mesos de l’any en què el volum de negoci és major al mercat”, han subratllat. Els paradistes consideren que s’hauria d’haver fet en un altre moment.

El regidor de Mercats, Miquel Àngel Ruiz, ha sortit al pas de les queixes dels marxants apuntant que els treballs es fan ara degut a “una qüestió de burocràcia” i que “tant de bo s’haguessin pogut fer en una època que no causés problemes als paradistes”.

Les obres per condicionar aquests terrenys inclouen l’asfaltat i la pintura viària. També s’instal·larà l’enllumenat i els serveis d’aigua potable. Tenen un cost de més de 125.000 euros. Per dur a terme les obres, 39 de les 124 parades del mercat hauran de canviar de lloc. Les situades a tocar de l’aparcament es reubicaran entre els carrers Balmes i Salvador Espriu i les places Germana Campos i Camp de la Figuera. La resta de parades continuaran on fins ara.

Anuncis