El cens electoral, a disposició pública

eleccions generals 20-DMalgrat de Mar ja ha publicat les llistes del cens electoral per a les eleccions generals a les Corts, que s’han de celebrar diumenge dia 26 de juny. Les llistes estaran a disposició pública des d’aquest dilluns 9 de maig. Les reclamacions es podran efectuar a l’ajuntament fins el 16 maig. La composició del cens només inclou els espanyols residents a l’Estat.
Els malgratencs residents a l’estranger que vulguin exercir el seu dret de vot hauran d’enviar una sol·licitud a la corresponent delegació provincial del cens electoral abans del 28 de maig.

Més de 13.000 malgratencs i malgratenques estan cridats a les urnes en aquesta nova convocatòria d’eleccions, la quarta en poc menys d’un any. Es repeteixen els comicis després que no hi hagi hagut cap acord d’investidura.

Anuncis