Entren a robar en un establiment de Malgrat de Mar

robatori botigaSegons apunten les primeres informacions, recollides a peu de carrer per aquest mitjà, al voltant de la una de la matinada d’aquest dissabte dos individus han entrat a robar en una botiga del municipi. En concret, a l’establiment d’alimentació ubicat al carrer del Carme 63.
Pel que sembla, els lladres anaven amb la cara coberta per un passamuntanyes. Han forçat la porta del local i han rebentat les caixes enregistradores per endur-se els diners que hi havia.
Poc després, la policia s’ha presentat al lloc del robatori i ha perseguit els lladres per diversos carrers de la població. Finalment, aquests haurien aconseguit fugir. Els agents de policia, però, han incautat el material que els delinqüents haurien utilitzat per dur a terme el robatori.

Anuncis