En llibertat l’autor d’una pallissa a un escombriaire

carrer Sant Esteve

carrer Sant Esteve

L’autor d’una pallissa a un treballador de la neteja de carrers es troba en llibertat. Es tracta d’un home de 33 anys i veí de Malgrat de Mar, que va ser detingut poc després del moment dels fets. El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs, en espera de celebrar-se el judici. L’home podria enfrontar-se a un delicte de lesions, per la qual cosa s’exposa de tres mesos a tres anys de presó, així com a haver d’indemnitzar la víctima. Cal tenir en compte l’agreujant de xenofòbia i racisme. Motiu pel qual la pena podria ser major, de dos a cinc anys de presó.

L’agressió va tenir lloc dissabte dia 30 d’abril. En concret, al carrer Sant Esteve entre els carrers Escoles i Comerç. Un treballador del servei de neteja viària va resultar ferit de consideració després que un home l’apallissés i li produís diverses ferides amb una navalla. Pel que sembla, l’agressor va atacar la víctima degut a la seva nacionalitat, d’origen magribí.

Mesures de protecció

Com a reacció a aquest succés, s’ha augmentat la presència policial en els llocs i horaris considerats de risc per als treballadors de la neteja viària. A més, des d’ara els empleats treballen en parelles i se’ls ha dotat de ràdios per establir contacte directe entre ells en cas de necessitat. Una acció que respon a les demandes efectuades des de l’empresa de neteja de carrers del municipi.

Anuncis