Dos quilòmetres de platja amb bandera blava

platja Malgrat Centre

platja Malgrat Centre

Aquest estiu, a dues de les quatre platges de Malgrat de Mar tornarà a onejar la bandera blava. En concret, a les platges Malgrat Centre i l’Astillero.

La bandera blava és un distintiu internacional atorgat per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac). Un organisme que pertany a la Fundació d’Educació Ambiental (FEE). Certifica que aquests espai de bany disposen de tots els equipaments necessaris -dutxes, rampes d’accés, passarel·les, lavabos…- i servei de socorrisme. També garanteix que l’aigua és de “qualitat excel·lent”.

La platja de l’Astillero es troba ubicada just davant del Passeig Marítim. És la que té major demanda de serveis i instal·lacions degut a la seva proximitat amb la zona turística. La seva longitud és d’uns 1.000 metres.
La de Malgrat Centre, de 900 metres, es troba entre la desembocadura de la riera de Sant Genís de Palafolls i l’inici del Camí de la Pomereda.

La platja de l’Astillero obté la bandera blava per quart any consecutiu. La de Malgrat Centre la manté des de 1998.

Anuncis