Els veïns alerten de rates a la plaça de l’Església

rates esglésiaVeïns de la cèntrica i concorreguda plaça de l’Església han alertat de la presència de rates a la zona. Asseguren que han aparegut en ple dia, aquest passat dimarts a la tarda. “Mentre alguns es mostraven sorpresos, d’altres s’ho miraven amb indiferència”, ha explicat un comerciant de la plaça.

Diversos veïns afirmen que no és la primera vegada que veuen rates en aquest espai i consideren que des del consistori s’hauria de prendre mesures per evitar que proliferessin.

La causa més probable de l’aparició dels rossegadors seria la pluja dels darrers dies. L’aigua hauria envaït el seu cau, o el territori per on habitualment es belluguen, i les hauria obligat a sortir a la superfície.

En algunes ocasions -quan sovinteja l’aparició de rates-, l’administració comprova si es tracta d’una colònia. Si és així, habitualment es contracta una empresa especialitzada per combatre-les, com ja va succeir al parc de Can Campassol ara fa un any.

Anuncis