Apareixen més rates al centre de Malgrat de Mar

rates cami nouAquest dijous a la tarda, diversos veïns de Malgrat de Mar s’han adreçat a aquest mitjà per denunciar la presència de més rates al centre del municipi. En aquesta ocasió, corrien pel carrer Camí Nou, just a tocar d’un col·legi i molt a prop del mercat municipal. Alguns testimonis han assegurat haver vist fins a quatre exemplars de rosegadors. Una de les rates ha estat enxampada per un veí de la zona.

El passat mes de novembre, afirmen veïns del barri, ja s’havia denunciat a l’ajuntament la presència de rates pels voltants d’aquest carrer. Segons aquests veïns, fins el moment no han rebut resposta per part del consistori.

Es dóna el cas, que a principis d’aquesta setmana es va detectar rates a la plaça de l’Església. Aquest dimecres al matí, una empresa especialitzada en plagues s’ha assegurat que no es tractés d’una colònia. No s’ha trobat cap cau a la zona. Tot i això, s’han instal·lat diverses trampes per a rates en diferents punts.

Anuncis