El Manlleu s’endú el campionat d’hoquei celebrat a Malgrat de Mar

hoquei aleviSense sorpreses en el Campionat d’Espanya aleví d’hoquei celebrat aquests dies a Malgrat de Mar. Un dels equips que arrencava com a favorit és qui finalment s’ha endut el primer lloc del pòdium. El CP Manlleu s’ha proclamat campió després de disputar-se amb el Cerdanyola CH la gran final.
El campionat ha reunit vuit equips, vinguts d’Asturias, Castilla-León, Navarra, Madrid i Catalunya. L’esdeveniment esportiu ha tingut lloc al pavelló de l’avinguda Tarragona. Ha estat organitzat pel Club Patí Malgrat i ha comptat amb un reconeixement públic al fundador de l’entitat l’any 1979, Felicià Grau.

El campionat ha aplegat unes 900 persones -entre jugadors, tècnics i aficionats- que, durant tres dies, s’han allotjat en diferents hotels de Malgrat de Mar.

El club reclama més suport

El president del Club Patí Malgrat, José Manuel Juiz, se n’ha enorgullit del fet de portar a Malgrat de Mar el campionat. Juiz ha tingut paraules d’agraïment per a totes les persones implicades en l’organització. També ha donat les gràcies a la regidoria d’esports per facilitar la cessió de les instal·lacions esportives. El president del club, però, ha reclamat més suport econòmic a l’ajuntament per poder seguir organitzant esdeveniments com aquest al municipi.

Anuncis