Bosch i Casual, presents a la Shopping Night

imatge shopping

Els dos establiments de moda participaran activament en la segona Shopping Night de Malgrat de Mar, que es preveu celebrar aquest dissabte 21 de maig. La desfilada, que es farà al Parc de Can Campassol, inclourà algunes de les propostes de Casual i Bosch per aquesta primavera i estiu. Les dues botigues també oferiran descomptes i promocions especials durant tota la jornada.

Bosch, ubicada al carrer de Mar número 70, farà descomptes del 20% en totes les marques i models de roba de la temporada. La promoció inclou també complements com bosses i mocadors.

Casual, al carrer de Mar 14, oferirà també descomptes del 20%. A més, aquest establiment especialitzat en moda teen (per a nois i noies d’entre 8 i 16 anys d’edat), ha engegat un concurs a Instagram en el què sortejarà un val de 50 euros per gastar a la botiga.

Anuncis