Rebuig a la instal·lació de càmeres de vigilància

càmeres vigilància

imatge d’arxiu

Doble argumentació del govern local (PSC-JxM) per justificar una mateixa cosa. Mentre per una banda reconeix que les càmeres de vigilància han de servir per prevenir delictes, per un altre costat argumenta que es tracta d’una eina per millorar el trànsit als carrers del municipi. Aquest últim raonament és el que es dóna oficialment per tal de poder treure els diners que costen, uns 200.000 euros, del superàvit que té l’ajuntament. La normativa actual permet dedicar diners d’aquest superàvit a càmeres de trànsit, però no de seguretat.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP), a través d’una nota de premsa, explica que el govern està dient una cosa per una altra per tal d’esquivar la llei que, insisteix, “no permet la inversió del superàvit en seguretat”. Assenyala que presenta al·legacions a la modificació pressupostària que aprova la despesa de les càmeres de vigilància.

A més, la candidatura proposa que aquests 200.000 euros es destinin a realitzar millores en els carrers Llibertat, Sant Pere i Pintor Fortuny ja que, consideren, estan “malmesos o deixats”.

Anuncis