Queixes pel mal estat de la zona verda al carrer Antoni Gaudí

c. antoni gaudi

Veïns dels carrers Antoni Gaudí i Bartomeu Paulís de Malgrat de Mar, s’han adreçat a elmalgratenc per expressar les seves queixes per la zona verda que hi ha a la zona. El malestar dels veïns està motivat per qüestions relacionades bàsicament amb la neteja i la jardineria.
Diuen que el consistori té aquest espai descuidat, assenyalant que no s’hi han queixat perquè temen que no se’ls faci cas. Consideren que s’hauria d’augmentar la freqüència amb què es neteja la zona de fullaraques. “Només passen a fer-ho un cop l’any”, ha comentat un veí. També exposen el perill que suposa tenir-ho en aquestes condicions ja que els matolls i restes de branques estan secs i podria calar-s’hi foc en qualsevol moment. També reclamen que es treguin o arreglin les “figueres de moro”. Els veïns han afegit que sovint són ells mateixos els que s’encarreguen de mantenir la zona neta i que aquest estat d’abandó propicia, tal i com ha apuntat una veïna, l’aparició de rates.