L’Hereu de la comarca

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

imatge: Estel Calvo

Té dinou anys d’edat. És nascut a Malgrat de Mar i es passa pràcticament la setmana sencera a Lleida. Hi estudia enginyeria forestal. “És l’únic lloc on es fa”, apunta. Ho compagina representant el seu municipi allà on va. Ara se li ha girat feina ja que també li ha tocat fer-ho en nom de la comarca del Maresme.

És en Quim Santarén. Hereu de Malgrat de Mar i proclamat recentment Hereu del Maresme. Per ser-ho, ha hagut superar diverses proves com un examen sobre coneixements del Maresme i també de Catalunya. Ho ha fet al costat de set candidats més, que també es disputaven el lloc.

Santarén ha manifestat que per ell és “un orgull representar tota la comarca” i una “gran responsabilitat”, un premi pel fet d’haver treballat tots aquests darrers mesos”.

El flamant nou Hereu del Maresme ha emfatitzat que allà on vagi representant la comarca al llarg del pròxim any, ho farà sense oblidar Malgrat de Mar.

Anuncis