I per Corpus… gelat de flors

gelat de flors

La festa del Dijous de Corpus a Malgrat de Mar es tanca amb la degustació d’un gelat molt especial. Es tracta d’una creació del gelater malgratenc Jaume Turró, Campió d’Espanya de Gelateria 2012. Un gelat elaborat amb pètals de rosa infusionats amb litxi afruitat i gerds de Sant Pol.

Aquest dijous al matí, Malgrat de Mar dóna el tret de sortida a les activitats previstes per a celebrar el tradicional Dijous de Corpus. Un esdeveniment que inclou, entre d’altres, la creació d’una catifa de flors davant dels portals d’una quarantena de cases malgratenques.
De cara a dissabte, es farà una passejada per conèixer els espais verds del municipi. Diumenge l’activitat finalitza amb la primera Mostra de Patis. S’hi han inscrit un centenar de persones, que podran visitar un total de deu jardins diferents.

gelateria Núria 003