El mosquit tigre, imparable

imatge: Google

imatge: Google

Enguany, el mosquit tigre arriba crescut. Els experts alerten que les darreres condicions climatològiques, l’augment de les temperatures i les pluges de la primavera, han provocat que l’insecte s’hagi reproduït més del que és habitual.

Des de l’àrea de Salut Pública de Malgrat de Mar ja s’ha avançat que, davant aquesta situació, s’ha previst posar en marxa una campanya per conscienciar la població. La regidora Isabel Ortiz, ha explicat que, en breu, es posaran dos punts d’informació al municipi recordant les diferents accions que s’han de prendre a la llar amb l’objectiu d’evitar que el mosquit tigre s’expandeixi. Ortiz també ha apuntat que la col·laboració ciutadana és essencial. En aquest sentit, la regidora ha subratllat que els particulars eliminin l’aigua estancada dels espais privats com les àrees comunitàries amb patis. Isabel Ortiz ha remarcat que el consistori contribueix a evitar l’expansió del mosquit tigre amb la contractació d’una empresa que es dedica a fumigar les zones públiques especialment idònies per a què el mosquit tigre es reprodueixi.

Anuncis