Demanen que es canviï el barracó de pediatria del CAP

el barracó de Pediatria del CAP

el barracó de Pediatria del CAP

El barracó que utilitzen habitualment els professionals de pediatria del CAP de Malgrat de Mar, ha quedat obsolet. El mòdul presenta des de fa temps un important estat de deteriorament. Darrerament, fins i tot, s’hi han detectat goteres. Una situació que dificulta la labor diària dels pediatres i infermeres a l’hora d’atendre els usuaris del servei.
És per això, que el grup municipal de Convergència demana que es canviï. La portaveu del partit, Neus Serra, ha apostat per una ampliació del centre. “Sempre i quan les condicions urbanístiques ho permetessin”, ha precisat. Aquesta demanda, Convergència la traslladarà al pròxim ple, que inicialment s’ha de celebrar dijous dia 2 de juny.
Durant el plenari, també Convergència reclamarà un seguit d’actuacions encaminades a millorar la situació actual dels hospitals de Calella i Blanes com la redacció d’un pla d’inversions que “resolgui les mancances de manteniment dels edificis”, entre d’altres qüestions. La convergent Neus Serra ha volgut subratllar que aquesta proposta “s’ha treballat conjuntament amb membres del partit a Calella ja que formen part del consell de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva”, que són els qui coneixen de manera directa les necessitats dels centres sanitaris que gestiona l’ens. Serra també ha assenyalat que la demanda es traslladarà a altres ajuntaments, amb l’objectiu de poder-la fer arribar amb més força.

Per Convergència, les directives econòmiques marcades des d’Europa els darrers anys han estat la causa principal del deteriorament de la sanitat pública. El partit considera que “la manca de recursos ha impedit aprofundir en l’aplicació de noves tècniques sanitàries, en renovar els aparells mèdics obsolets i en arranjar les deficiències de les instal·lacions, algunes amb un grau d’envelliment preocupant”.

Anuncis