250 persones lliguen la Unió Europea a Malgrat de Mar

lliguenUE MalgratIrina Carnicero. Aquest diumenge, Malgrat de Mar ha rebut la campanya pel projecte #lliguemUE. Una activitat promoguda per Calella pels Refugiats i organitzada al municipi per Malgrat Acull, amb la col·laboració de les entitats adherides a la plataforma. Un total de 253 persones s’han acostat fins a la parada de l’entitat, situada a la plaça de l’Església, per participar en la denúncia de “la vergonyosa gestió de la crisi humanitària” a Europa.

Des de les onze del matí fins més enllà de la una de la tarda, un equip format per una vintena de voluntaris, inclosos diversos aficionats a la fotografia -membres de Fotofilm Calella-, s’han instal·lat a la plaça per dur a terme la sessió fotogràfica. Els participants han posat per una foto amb les mans lligades amb brides. Una acció que ha servit per simbolitzar el tracte injust que reben les persones refugiades.

Des de Malgrat Acull s’ha valorat positivament la jornada gràcies a “la alta participació i solidaritat”. De cara al pròxim divendres 3 de juny es publicaran les fotografies al perfil social de Malgrat Acull.

Anuncis