La Festa de l’Esport canvia d’emplaçament

camp municipal esportsLa Festa de l’Esport deixa de realitzar-se a la zona de les places Germana Campos i Moguer. Aquesta nova edició es desenvoluparà al Camp Municipal d’Esports i alguns espais annexos com el solar contigu i els Jardins de la Solidaritat.
El canvi d’ubicació respon a la voluntat de comptar amb un espai més ampli i lliure. També es busca disposar de condicions més adequades per a la pràctica esportiva.

La cinquena edició de la Festa, que s’ha previst celebrar aquest pròxim dissabte dia 4 de juny, inclou altres canvis. Des de la regidoria d’Esports, s’ha explicat que s’ha treballat amb les entitats per oferir noves propostes com ara un duatló infantil o una gimcana amb bicicleta.
Aquesta festa busca difondre els beneficis de practicar esport així com donar a conèixer les entitats esportives del municipi.

Anuncis