L’aiguat de dilluns desborda el clavegueram

tapes clavegueresLa intensa pluja que ha caigut aquest passat dilluns, ha provocat que el clavegueram del carrer Girona es desbordés. En concret, en el tram comprès entre els carrers Fàbrica de l’aigua i Joaquim Ruyra.

La situació ha provocat la indignació de comerciants i veïns del carrer ja que l’aigua ha negat alguns baixos i l’interior de negocis. S’han queixat que les clavegueres estaven atapeïdes. La brutícia ha sortit a l’exterior ja que l’aigua ha aixecat les tapes del clavegueram.

Els afectats han coincidit en assenyalar que no és la primera vegada que passa i reclamen que des del consistori es prengui una solució. Demanen mesures com la neteja de les clavegueres per evitar que els fets es repeteixin.

Aquest tram del carrer Girona és un punt especialment problemàtic quan plou amb intensitat. La capacitat de canalització de l’aigua del clavegueram té un límit. Quan arriba al seu punt màxim es col·lapsa i, fins i tot, l’aigua aixeca les tapes del clavegueram.

baner romeu

Anuncis