Com evitar enganys en la contractació dels serveis bàsics

foto: Europapress

foto: Europapress

A Malgrat de Mar s’ha organitzat una xerrada per conèixer els avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments a la llar com l’aigua, el gas, la llum i el telèfon. Durant la jornada, també es revelaran algunes de les eines de què disposen els usuaris per preveure enganys en la seva contractació.

Es tracta d’una activitat que vol donar solució a una situació detectada des de serveis socials. “Ens hem adonat que moltes persones estan pagant conceptes que no els pertoca, en base al servei que realment tenen contractat”, ha explicat Raquel Martín, regidora d’Acció Social.
A la sessió, s’explicarà quines són les diferents tarifes del mercat i les maneres d’estalviar. També es donaran indicacions per saber llegir la factura de la llum.

Aquesta és una xerrada adreçada a tothom, però en especial “a aquelles persones que tenen dificultat per interpretar certs tipus de conceptes. Alguns no són coneixedors dels avantatges i no se’n beneficien, ha remarcat Raquel Martín.

La xerrada es farà divendres dia 10 de juny a la biblioteca La Cooperativa. Començarà a les 10 del matí.

Anuncis