Veïns del Girona i Passada busquen unir esforços

girona-passadaDiversos veïns i veïnes dels carrers Girona i Passada de Malgrat de Mar, han decidit unir forces per encarar “legal i jurídicament” els problemes que comparteixen. Abans, però, caldria constituir-se com a associació. Per tirar-ho endavant “fa falta gent jove que vulgui col·laborar activament”, ha subratllat Núria Girons, veïna del carrer Girona. De moment, “les persones grans del veïnat estan recolzant totes les iniciatives que s’han endegat fins ara”, ha remarcat.

S’ha convocat al veïnat d’ambdós carrers a la trobada prevista per aquest pròxim dilluns dia 6 de juny. Es farà a la capella de l’Antic Hospital. Començarà a dos quarts de nou del vespre.

Durant la reunió, es tractarà la problemàtica en relació a les inundacions que pateixen els carrers quan plou. “El govern es va comprometre a demanar una subvenció per fer un estudi sobre la canalització de les aigües pluvials”, segons ha explicat Núria Girons.

Els veïns també demanen que s’elabori un informe sobre el grau de contaminació acústica i atmosfèrica ja que, tal i com ha puntualitzat Núria Girons, “hem de suportar pràcticament tot el pes del trànsit a Malgrat de Mar i n’estem patint les conseqüències”.

Girons ha recordat que, molts veïns, fa anys que lluiten per negociar amb el consistori algunes millores a la zona. Poques vegades han rebut resposta i solucions. D’altres, només han obtingut una declaració d’intencions, ha conclòs.