Dos nois, apunyalats a Malgrat de Mar

Les primeres informacions indiquen que els fets han succeït cap a les 6 del matí d’aquest dissabte 4 de juny a la zona d’oci nocturn de Malgrat de Mar. Sembla que s’hauria produït un enfrontament, per motius que encara es desconeixen, entre diversos joves. La disputa ha tingut lloc prop de la discoteca Tropicana. En concret, a l’avinguda Colom.

En el decurs de la baralla, dos nois han resultat ferits de diversa consideració. Un ha patit ferides lleus, suposadament provocades per una navalla o ganivet. A hores d’ara ja ha estat donat d’alta hospitalària. L’altre noi ha rebut una punyalada entre el tòrax i l’estómac. Els serveis mèdics l’han traslladat a la Vall d’Hebron. El jove continua ingressat en estat greu. Cap dels ferits és veí de Malgrat de Mar. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

Anuncis