Netegen de brutícia el bosc de Santa Rita

foto: JERC Malgrat

foto: JERC Malgrat

Un grup de joves s’ha dedicat aquest cap de setmana a netejar la zona de Santa Rita. Ho han fet aquest diumenge amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Els nois i noies, tots ells membres de les JERC de Malgrat de Mar, han omplert de diverses deixalles fins a deu bosses d’escombraries. “Hem recollit llaunes de begudes, vidres, paraigües, runa, cables, draps…”, ha detallat Pau Trascastro, membre del grup.

Es tracta d’una acció que s’ha dut a terme amb l’objectiu conscienciar la població sobre la importància de “conservar en bon estat els espais naturals del municipi”, han explicat des de les JERC.

De cara als pròxims mesos, el grup realitzarà accions similars. De moment, han previst netejar de brutícia el Turó d’en Serra.

Anuncis