Com estar en forma aquest estiu

D’aquí a quatre dies entrem de ple a l’estiu; l’època de l’any que convida a lluir cos. Són molts els que fins ara no han trobat el temps o les ganes per posar-se en forma. “Sempre cal cuidar-se. És important fer-ho al llarg de tot l’any. No només per lluir cos, sinó sobretot per tenir un bon estat de salut”, matisa David Duran, entrenador de Cuida’t.

Sigui com sigui, l’arribada de l’estiu sempre agafa a alguns desprevinguts. “Un bon consell és evitar les presses excessives, ja que cert tipus de dietes i de rutines d’exercicis ens faran més mal que bé. Cal recordar que els miracles no existeixen”, subratlla Duran. Ara bé, això no vol dir que no ens puguem posar en forma d’una manera prou ràpida i segura per a la nostra salut. L’entrenador del gimnàs Cuida’t ens dóna les claus per poder aconseguir-ho: cal combinar una alimentació equilibrada i moderada amb exercici físic. I ser constant. Per poder ser disciplinat és recomanable gaudir del que fem, trobar al gust a la nostra rutina d’activitat física. També ens serà de gran ajuda comptar amb professionals que ens ajudin en aquest procés per tal d’obtenir resultats de manera ràpida i segura i motivar-nos així a continuar amb el procés.

banner 3 gimnàs

Anuncis