Es consolida l’eix Girona-Passada

imatge d'un tram del carrer Girona

imatge d’un tram del carrer Girona

Una cinquantena de veïns i veïnes dels carrers Girona i Passada, han assistit a la reunió d’aquest dilluns al vespre per tractar les problemàtiques comunes que els afecten. La trobada s’ha emmarcat en un clima de diàleg i participació per part de tots els assistents, que han pogut exposar les seves inquietuds.

Núria Girons, veïna de la zona, ha explicat que una de les qüestions abordades és la necessitat de constituir-se com a associació. Girons ha subratllat “la voluntat de treballar plegats”. En aquest sentit, ja s’ha creat una comissió de persones. Inicialment s’encarregaran de valorar la reunió i n’informaran en breu al veïnat dels dos carrers.

Girons ha assenyalat el trànsit i els problemes derivats de l’aigua quan plou com les dues qüestions que s’abordaran pràcticament de manera immediata.

Anuncis