La policia enxampa dos grafiters

grafits palafollsDos nois, de 17 i 18 anys d’edat i veïns de Malgrat de Mar, han estat enxampats per la policia de Palafolls quan suposadament es disposaven a realitzar pintades en alguns espais del municipi.

Els darrers dies, segons ha informat Ràdio Palafolls, un control rutinari de la policia hauria detectat els joves amb actitud sospitosa. Immediatament, els agents han procedit a la seva identificació i se’ls ha registrat les motxilles. La policia ha pogut comprovar que hi duien fins a 16 pots d’esprais de pintura. Dins les bosses també hi han trobat passamuntanyes.
Per tot plegat, la policia ha cregut que els nois tenien una clara intenció de realitzar alguna pintada de caràcter incívic al municipi. Finalment, se’ls ha requisat el material i se’ls ha deixat marxar.

Segons detalla l’ordenança de civisme i convivència de l’ajuntament de Palafolls, les pintades o grafits estan considerats una infracció lleu. Es multa als autors amb una sanció d’entre 100 i 200 euros.

Anuncis