Final a quatre de veterans d’hoquei

imatge: CP Malgrat

imatge: CP Malgrat

Aquest cap de setmana se celebra a Malgrat de Mar la Final Four de la lliga A d’hoquei patins de veterans. Divendres i dissabte, el pavelló de l’avinguda Tarragona acollirà els partits on s’enfrontaran els quatre primers classificats. Es disputaran el títol de millor equip de la lliga de veterans el FC Barcelona, el HC Montbui, el CF Cuatro Vientos i el CP Malgrat.

D’altra banda, també es jugarà la promoció, que ha de servir per mantenir-se o accedir a la lliga A. Hi participaran el CP Cubelles i el HC Ripollet. A més, es disputarà el títol de la lliga B entre els equips CH Canet i el CP Congrés.

Des del Club Patí Malgrat, s’ha valorat com a molt positiu el fet que el municipi sigui seu d’aquest esdeveniment esportiu, durant el qual es preveu que el pavelló s’ompli de gom a gom.

Anuncis