El CT Malgrat tanca la temporada amb un balanç positiu

imatge: CT Malgrat

imatge: CT Malgrat

Aquest passat cap de setmana, el Club Tennis Malgrat ha celebrat la cloenda de la temporada esportiva. Ho ha fet amb un acte que ha tingut lloc a les instal·lacions del club, on s’hi han aplegat esportistes, socis, familiars i amics. Entre d’altres activitats, durant la jornada s’han lliurat trofeus als participants en tennis i pàdel.

Des de la direcció esportiva del club s’ha fet un balanç positiu de la temporada. “Hem tingut representació en totes les categories, aconseguint uns resultats òptims per a nosaltres”, ha indicat Xavi Quesada.
El CT Malgrat s’ha proclamat campió en la fase comarcal de la lliga catalana, la competició regular de l’any. Alguns dels seus equips han arribat a vàries semifinals després d’enfrontar-se als clubs més importants de Catalunya. “N’estem contents i orgullosos, ha assenyalat Quesada.
Des del Club Tennis Malgrat s’ha volgut destacar que el primer equip s’ha situat entre els quatre millors en el Campionat de Catalunya “dels absoluts”.
Xavi Quesada, ha insistit en què “el més important és que hi ha hagut molta representació del club en pràcticament tots els campionats. Els jugadors han pogut gaudir del tennis i s’ha establert una bona sintonia entre ells”.

De cara a la pròxima temporada -que s’inicia el mes d’octubre-, el CT Malgrat es continua marcant com a principal objectiu seguir treballant les bases del club. També aposten pel foment de l’esport, la salut, i l’amistat.

Anuncis