Refan el pàrquing de l’avinguda Montserrat

aparcament av. montserratEls últims dies, els operaris que s’encarreguen de l’adequació de l’aparcament de l’avinguda Montserrat de Malgrat de Mar han hagut de refer part de l’obra. El motiu és que alguns elements s’haurien dissenyat erròniament en els plànols del projecte, facilitats pel consistori.

S’ha hagut d’eliminar la vorada que s’havia construït just davant d’una de les entrades per a vehicles de l’aparcament. També s’ha recol·locat un fanal, que s’havia ordenat posar en un punt on no resultava funcional.

Fonts consultades, han assenyalat que hi ha altres errors que no s’estan solucionant. Es tractaria dels pocs metres d’espai lliure que s’ha deixat en un dels laterals de l’aparcament. Aquest poc marge dificultaria la feina a alguns dels marxants del mercat. També hi hauria un error en la ubicació d’un dels accessos a l’aparcament.

Les obres per condicionar aquest espai han inclòs l’asfaltat, la pintura viària, l’enllumenat i els serveis d’aigua potable. Tenen un cost de més de 125.000 euros.

L’aparcament de l’avinguda Montserrat és la zona on cada dijous es realitza el mercat setmanal. Durant els treballs de condicionament, una quarantena de parades -de les 124 que hi ha en total- s’han reubicat als carrers del voltant.
El govern local ha anunciat que en aquest espai s’hi ubicarà la fira d’atraccions de la festa major. També s’ha manifestat que acollirà diversos esdeveniments socials i culturals.

En aquests terrenys s’havia previst la construcció d’un Teatre Auditori. Un projecte que no va prosperar degut a la manca de finançament.

Anuncis