Més de 13.000 malgratencs amb dret a votar

eleccions 26 junyAquest diumenge dia 26 de juny se celebra una nova jornada electoral. En aquesta ocasió, per triar els representant polítics al congrés dels diputats i al senat. A Malgrat de Mar podran exercir el seu vot un total de 13.315 malgratencs i malgratenques majors d’edat.

Es podrà votar a la biblioteca La Cooperativa, l’Institut Ramon Turró, el pavelló Germans Margall i els col·legis Chanel, Marià Cubí, Fonlladosa i Montserrat. En aquests espais s’han habilitat fins a 28 meses electorals.
A la targeta censal que s’ha enviat al domicili de cada elector hi figura el col·legi i mesa on pertoca anar a votar.
La jornada començarà a les nou del matí i finalitzarà a les vuit del vespre.

Es tracta de la quarta convocatòria d’eleccions en menys d’un any. En aquest cas, es repeteixen els comicis després que no hi hagi hagut cap acord d’investidura.

Anuncis