Revetlla sense incidents destacats

peveter de Sant Joan

peveter de Sant Joan

Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar han realitzat diferents serveis durant la revetlla de Sant Joan. Les actuacions han estat bàsicament relacionades amb petites cremes de contenidors d’escombraries. Dos d’ells s’han incendiat al carrer Ponent del municipi, segons han explicat els mateixos bombers. Fets similars han ocorregut a Palafolls, on el cos d’emergències ha hagut de sufocar l’incendi que s’ha produït també en uns contenidors.
A més, els bombers han fet una sortida fins a Santa Susanna, on han cremat unes barraques a la zona coneguda com Pla de la Torre.
El Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar han estat actius pràcticament durant tota la nit i matinada. En molts casos, remullant alguns dels incendis que s’havien anat revifant.

Anuncis