Conxita Campoy, pregonera de la Festa de La Verneda

parc francesc maciàL’exalcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les festes del barri de la Verneda de Malgrat de Mar. Ho farà amb el pregó previst per divendres dia 1 de juliol a les 20 h. El president de l’associació de veïns, Rafael Calle, ha explicat que han triat com a pregonera Campoy degut al deute que, consideren, tenien amb ella. “S’ha portat molt bé amb el barri, sempre se n’ha preocupat”, ha apuntat. El president de l’entitat veïnal ha relatat que és l’exalcaldessa qui se’n va encarregar de revifar l’associació del barri, que “feia 10 anys que no funcionava”.

Rafael Calle també ha assenyalat que l’activitat no compta amb tipus de subvenció municipal. La festa se sufraga amb les aportacions dels socis de l’associació, uns 200, i amb la recaptació que s’aconsegueix a través de les vendes del bar que instal·len durant l’esdeveniment.

La Festa de La Verneda se celebrarà divendres i dissabte, al parc Francesc Macià. Hi haurà activitats dedicades als infants com un torneig d’escacs, un concurs de pintura i diversos jocs infantils. Per a la gent gran s’ha previst un berenar, balls de tot tipus i vàries actuacions musicals. A més, a l’acte hi participaran la Peña Cultural Flamenca el Cabrero, la Colla de Castellers Els Maduixots de l’Alt Maresme i l’escola Dansamar.

Anuncis